Wat is de beste gellak?
Stel je voor: nagels die niet alleen 'wow' zeggen, maar ook 'wow' blijven voor wel twee tot drie weken. Dat is niet zomaar magie, dat is Smart Gellak-magie!
Lees verder
Libelle Zomerweek 2024
Overweeg je nog om naar de Libelle Zomerweek te komen dit jaar? Nou, hier is een reden om niet langer te aarzelen! Smart Gellak biedt gratis demonstraties aan om jou de perfecte techniek te leren voor het aanbrengen van Gellak en BIAB nagels!
Lees verder
professionele gellak gel nagellak nagelsalon
Stap binnen in de schitterende wereld van Smart Gellak, de ultieme webshop voor gel nagellak die niet alleen professionals in nagelstudio's doet glimlachen, maar ook de DIY-nagelkunstenaar thuis een reden geeft om te juichen!
Lees verder
gellak nagels
Gellak, een innovatieve hybride nagellak, combineert de duurzaamheid van gelnagels met de veelzijdigheid van traditionele nagellak. Het is een veelgevraagde keuze voor wie een langdurige, glanzende manicure wil. Gellak wordt aangebracht in verschillende lagen: de basislaag, één of meerdere kleurlagen en de toplaag.
Lees verder
Zwanger en Gellak
Gellak wordt over het algemeen beschouwd als veilig voor zwangere vrouwen, maar het is essentieel om enkele voorzorgsmaatregelen in acht te nemen om eventuele risico's tot een minimum te beperken. Zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een vrouw, en het is begrijpelijk dat je extra aandacht wilt besteden aan alles wat je doet, inclusief je nagelverzorging.
Lees verder
herfst trends gellak
Nageltrends veranderen voortdurend en kunnen variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en modeontwikkelingen. Voor herfsttrends in gellak zijn er echter enkele algemene stijlen en kleuren die vaak in dit seizoen populair zijn.
Lees verder
Waarom Rimpelt Mijn Gellak? En hoe voorkom je het?
Ontdek alles wat je moet weten over gellak en de mogelijke rimpelproblemen die kunnen optreden. Leer de oorzaken van rimpels in gellak en belangrijke tips om ze te voorkomen. Ook bieden we advies over hoe je eventuele rimpels in je gellak manicure kunt verhelpen voor een vlekkeloze en duurzame nagellakervaring.
Lees verder
Wat zijn Nail Wipes?
Als het om nagelverzorging gaat, is een goede voorbereiding essentieel voor een prachtige en duurzame manicure. Een product dat in dit proces vaak over het hoofd wordt gezien maar van onschatbare waarde is, zijn de Gellak Nail Wipes.
Lees verder
Waarom plakt mijn gellak?
Elke laag van de gellak is na het uitharden onder de LED-Lamp nog plakkerig. Dit noemen we ook wel de plaklaag. Dit is helemaal goed, want dit zorgt ervoor dat alle lagen die je daarna aanbrengt, weer ergens aan blijven plakken!
Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!