Ontdek de Herfsttrends van 2023! 🍁

herfst trends gellak
Alles over gellak

Nageltrends veranderen voortdurend en kunnen variëren afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en modeontwikkelingen. Voor herfsttrends in gellak zijn er echter enkele algemene stijlen en kleuren die vaak in dit seizoen populair zijn.

Hier zijn enkele trendy herfstkleuren in gellak:

Diepe en Warme Herfstgellakkleuren

Herfst staat bekend om zijn rijke en warme kleurenpalet. Diepe tinten zoals bordeauxrood, diepbruin, donkergroen, roestig oranje en diep paars zijn vaak favoriet. Deze kleuren passen goed bij de herfst en creëren een gezellige en warme uitstraling op je nagels.

#Dark Forest #Coffee #Espresso Shot #Golden Days #Green Tea #Mystery #Rouge

gellak herfstkleuren diep warm 

 

Glitter en Glamour
Glitternagels zijn altijd een favoriet voor feestelijke seizoenen zoals de herfst en de naderende feestdagen. Overweeg gellak met subtiele glitters of ga voor sprankelende glitternagels voor een opvallende look.

#Sparkling Sand #Glitter Dust #Red Glitter #Golden Days #Glamour

gellak herfstkleuren glitter glamour

 

Donkere French Manicure
Een donkere French manicure met diepe kleuren in plaats van traditioneel wit is een stijlvolle herfstvariant. Je kunt bijvoorbeeld een dieprode rand gebruiken in plaats van wit.

#Mystery #Date Night #Espresso Shot #Midnight Sky #Dark Forest

gellak herfsttrends Donkere French Manicure

 

Aardetinten
Natuurlijke en aardse kleuren zoals taupe, terracotta, mosgroen en oker zijn perfect voor de herfst. Ze stralen warmte en eenvoud uit en passen goed bij het herfstpalet.

#Soft Taupe #Rouge #Brunette #Dark Forest

gellak herfstkleuren Aardetinten

 

Het mooie van gellak in de herfst is dat er zoveel mogelijk is! Ga je dit najaar voor een trendy gel nagellak look met Smart Gellak? 🤗🍁

 

Vegelijkbare Blogs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!