Persbericht

Smart Gellak, de betere gellak formule

Download hieronder de persberichten en divers Smart Gellak beeldmateriaal voor print en online gebruik.

Meer weten? Neem contact op met Remco voor meer informatie.

Persberichten:
Download Voornemens 2024 (PDF/Word)

Download Beeldmateriaal

Over Smart Gellak

Het werd tijd voor ècht goede en betaalbare gellak!

De mooiste nagels in alle mogelijke kleuren. Met Smart Gellak heb je dat simpel en snel voor elkaar. Of je nu van subtiele pasteltinten of juist van opvallende neonkleuren houdt, bij Smart Gellak vind je altijd de perfecte match.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de beauty branche, hebben wij ons toegelegd op het ontwikkelen van de beste gellak. Niet alleen door continu te experimenteren met ingrediënten en technieken, zodat onze gellak goed blijft zitten en niet afbladdert, maar ook door voortdurend op zoek te gaan naar de nieuwste trendy kleuren. Met Smart Gellak ben je daardoor verzekerd van prachtige nagels die tot wel drie weken mooi blijven.

Onze tools zijn gewoon top! Spullen die lang meegaan en eenvoudig zijn in gebruik. Denk aan wipes die niet pluizen of een sterke lamp voor het beste resultaat. Gebruiksgemak staat daarbij centraal. Zo is Smart Gellak thuis moeiteloos aan te brengen. Zonder gedoe, want het droogt snel en gelijkmatig onder een UV- of LED-lamp.

Onze producten worden bovendien voortdurend doorontwikkeld en daar hebben wij jou bij nodig. Want alleen samen wordt Smart Gellak nog beter. Dus laat ons weten hoe jij vindt dat wij on trend blijven. Dan helpen wij jou door tips & tricks te blijven delen via social media of de website. 

Dus waar wacht je nog op? Geef je nagels kleur met Smart Gellak!

En nu lekker shoppen! :)

Een goed idee?

Deel je ideeën met ons

Hoewel we zeker onze eigen plannen hebben voor wat ons te wachten staat, vragen we ons af wat we volgens jou nu moeten doen?

Deel je ideeën met onze mede-oprichter Remco. Nieuwe kleuren, mooie samenwerkingen, funky tools, het openen van een winkel naast je huis - niets is te gek! :)

Remco zal proberen alle vragen te beantwoorden. Houd al onze Social Media-accounts in de gaten voor de ideeën en antwoorden.

E-mail Remco