Libelle Zomerweek 2024

Libelle Zomerweek 2024
Alles over gellak

Overweeg je nog om naar de Libelle Zomerweek te komen dit jaar? Nou, hier is een reden om niet langer te aarzelen! Smart Gellak biedt gratis demonstraties aan om jou de perfecte techniek te leren voor het aanbrengen van Gellak en BIAB nagels!

Zeg maar dag tegen geknoei en hallo tegen prachtig gelakte nagels! Maar dat is nog niet alles - we hebben ook een speciaal Libelle Zomerweek pakket samengesteld, compleet met alles wat je nodig hebt voor een perfecte gellakbehandeling!

En wacht, er is meer! Ontdek een regenboog van gellak kleuren, elk voor slechts €9,95! Met maar liefst 50 verschillende tinten is er voor elk wat wils. De Libelle Zomerweek vindt dit jaar plaats op een fantastische locatie, het Haarlemmermeerse Bos- een uitstapje dat je niet wilt missen!

Heb je al zin in de zomer van 2024? Op de Libelle Zomerweek vind je de coolste items om je zomer stijlvol door te brengen. En hier komt het beste gedeelte - wil je kans maken op een gratis demo voor gellak of een gratis demo over het aanbrengen van BIAB? Zorg ervoor dat je je vroeg aanmeldt op de dag zelf bij de Libelle Zomerweek.

Libelle Zomerweek 2024 Datum
Van Donderdag 23 t/m Woensdag 29 mei 2024

Optredens • Shoppen • Workshops • Foodtrucks • en nog veel meer...! En hier koop je je tickets.

Hopelijk zien we je daar! 😘

Liefs, Vesper
Smart Gellak

Libelle Zomerweek 2024 logo

Alles over de Libelle Zomerweek 2024

Reguliere tickets
Bij een ticket voor de Zomerweek zit een dag vol gezelligheid, inspiratie, optredens van bekende artiesten, ontmoetingen met auteurs en columnisten, shoppen bij merken met leuke acties, proeven van lekkers bij diverse foodtrucks, creatieve workshops én het ultieme zomergevoel inbegrepen. 

Vanaf 29 februari tot en met 27 maart zijn de reguliere tickets met € 5,- korting te koop in onze ticketshop. Tickets aan de kassa tijdens de Zomerweek zijn € 22,95 kopen.

Extra's
Door in onze ticketshop op 'bijproducten' te klikken, kun je ook na het kopen van je kaartje nog extra’s zoals een parkeerticket aanschaffen.

Baby's en kinderen
Baby's en kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar de Zomerweek.
Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar kost een ticket € 11,95. Let op: er zijn geen kinderactiviteiten op de Zomerweek.

Voorverkoopfase
Heb je al je kaartje gekocht in de voorverkoop fase? Die zijn geldig op elke gewenste dag.

Tickets
Koop hier je tickets: https://www.zomerweek.nl/tickets

Locatie
Het adres van de Libelle Zomerweek 2024 is:
Haarlemmermeers Bos
Stelling 12141 SB Vijfhuizen
Navigeer naar: Zomerweek terrein

Met de trein
De Zomerweek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Pendelbussen rijden af en aan vanaf Station Hoofddorp. Tickets voor de pendelbus zijn te koop in de ticketshop bij stap 3 onder extra's.
 
Met de fiets
De Zomerweek is goed bereikbaar met de fiets.

Met de auto
De Zomerweek is goed bereikbaar met de auto. Er zijn veel parkeerplekken op het terrein, houdt er rekening mee dat je van tevoren alvast een parkeerticket koopt in onze ticketshop. Parkeerplaatsen zijn op loopafstand van de entree van de Zomerweek. 
Parkeertickets zijn te koop in de ticketshop bij stap 3 onder extra's.

De Zomerweek is dé plek om helemaal in de zomersferen te komen. Met een programma vol met optredens van bekende artiesten, geweldige merken waarbij je kunt shoppen, creatieve workshops en food & wine, wordt het een dag om nooit te vergeten.

Optredens & workshops
Tijdens de Zomerweek geniet je van verschillende optredens en kun je leuke workshops volgen. Het programma maken we binnenkort bekend, dus houd deze website en Facebook en Instagram in de gaten.

Workshops
Om deel te nemen aan de workshops op de Zomerweek hoef je niet bij te betalen. Voor de workshops geldt wel: zolang de voorraad strekt. Let op: dit jaar kun je je voor het evenement online gratis inschrijven voor de workshops. Er zal geen inschrijfbalie meer aanwezig zijn op het terrein van de Zomerweek. Uiteraard zijn we bezig met een online oplossing waarbij iedereen net zoveel kans maakt op een toffe gratis workshop zoals met een fysieke inscrhijfbalie op het evenememt zelf.

Tijd
Het programma van de Zomerweek begint om 10:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Libelle Zomerweek 2024 impressie

Vegelijkbare Blogs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!