Waarom plakt mijn gellak?

Waarom plakt mijn gellak?
Alles over gellak

Elke laag van de gellak is na het uitharden onder de lamp nog plakkerig. Dit noemen we ook wel de plaklaag. Dit is helemaal goed, want dit zorgt ervoor dat alle lagen die je daarna aanbrengt, weer ergens aan blijven plakken!

Gellak blijft plakkerig
Je kan je dus voorstellen dat deze laag eigenlijk heel belangrijk is! Zorg er dus voor dat je de plaklaag van je gellak niet aanraakt met je vingers (of iets anders) tussen de laagjes door!

Nadat je alle laagjes (inclusief de top) onder de Gellak LED-Lamp hebt uitgehard blijft er aan het einde ook nog een plakkerig laagje over!

Wanneer je klaar bent met het aanbrengen van de Top, wil je natuurlijk van de plaklaag af! Anders heb je binnen de kortste keren nagels waar pluisjes en haartjes aan blijven plakken.

Deze laag kun je makkelijk verwijderen met een Nail Wipe en een paar druppels Sparkling Finish. Let erop dat je de nagels na het uitharden eerst even laat afkoelen. Na 10 seconden verwijder je de plakkerige laag en breng je wat Smart Care Oil aan om je nagelriemen en nagels fijn te verzorgen! Doe je het verwijderen van de plaklaag te snel? Dan kan het zijn dat je nagels een beetje dof uitslaan, en die mooie glans van de gellak is juist zo fijn!

 

Plakken Gellak

Vegelijkbare Blogs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!