Gellak Nagels: De Perfecte Mix van Duurzaamheid en Glans

gellak nagels
Alles over gellak

Wat is Gellak eigenlijk? 

Gellak, een innovatieve hybride nagellak, combineert de duurzaamheid van gelnagels met de veelzijdigheid van traditionele nagellak. Het is een veelgevraagde keuze voor wie een langdurige, glanzende manicure wil. Gellak wordt aangebracht in verschillende lagen: de basislaag, één of meerdere kleurlagen en de toplaag. Elke laag wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp, wat de gellak onmiddellijk laat drogen en een sterke hechting met de natuurlijke nagel tot stand brengt.

Voordelen van Gellak Nagels

Langdurig en Duurzaam: Een van de grootste voordelen van gellak nagels is hun indrukwekkende levensduur. Ze blijven tot wel twee weken of langer mooi, zonder schilferen of vervagen, wat bijzonder handig is voor mensen met een drukke levensstijl en weinig tijd voor frequente manicure-bezoeken.

Glanzende Afwerking: Gellak biedt een diepe, glanzende afwerking die aanzienlijk langer blijft dan gewone nagellak. Je nagels behouden dagenlang hun frisse, glanzende uitstraling.

Weinig Onderhoud: In vergelijking met andere nagelopties vraagt gellak nagels over het algemeen minder onderhoud. Dagelijkse bijwerkingen zijn verleden tijd.

Versterkte Nagels: Gellak kan je natuurlijke nagels versterken en beschermen tegen breken, waardoor ze er gezonder en sterker uitzien.

Uitgebreide Kleurkeuze: De keuze aan beschikbare kleuren en tinten lijkt schier oneindig, zodat je altijd de perfecte tint kunt vinden die past bij je persoonlijke stijl.

Hoe worden Gellak Nagels aangebracht?

Gellak nagels aanbrengen is een vaardigheid die zowel door professionele nagelstylisten als door thuisgebruikers beheerst kan worden. Hier volgt een samenvatting van het proces:

Nagelvoorbereiding: De natuurlijke nagels worden grondig gereinigd, in de juiste vorm gevijld en ontvet om een optimale hechting van de gellak te verzekeren.

Basislaag: Een dunne basislaag wordt gelijkmatig aangebracht en vervolgens uitgehard onder een UV- of LED-lamp.

Kleurlagen: Eén of meerdere lagen gellak in de gewenste kleur worden secuur aangebracht en stuk voor stuk uitgehard.

Toplaag: Een toplaag wordt aangebracht om de kleurlagen te beschermen en een hoogglanzende afwerking te creëren. Deze laag ondergaat eveneens een uithardingsproces.

Afwerking: Eventuele overgebleven kleverigheid wordt verwijderd, en voilà, je geniet direct van stralende, langhoudende gellak nagels!

Kortom, gellak is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een duurzame, glanzende manicure met minimale zorgen en maximale schoonheid. Overweeg het eens en tover je nagels om tot stralende kunstwerkjes! 💅 😍

Bekijk ook onze duidelijke Step by step handleiding (PDF) voor het aanbrengen en verwijderen van gellak.

Vegelijkbare Blogs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!